Hei!

Jeg er Christine. Jeg er NLP Professional Coach og Helse- og frisklivscoach. Jeg er også tidligere prosjektleder, tidligere toppstudent og tidligere langtidssykemeldt. Alt dette har gjort meg til meg.
Gjort meg til så mye mer.

Det har gjort meg til Christine som brenner for hva vi selv kan gjøre for å styrke vår emosjonelle, mentale og fysiske helse, innenfra. 
Det har gjort meg opptatt av mulighetene vi har til å frigjøre oss fra forventninger, negative tanker og følelser, og gjøre dem om til noe som støtter oss istedenfor. Og av mulighetene vi har til å ta eieransvar for livet og helsen vår.

Som coach og medmenneske er derfor disse fire verdiene fundamentet i arbeidet mitt:

Hvordan vil det være når du  har den aksepten, troen, tilliten og kjærlgiheten til deg selv som du ønsker? Og er det mulig å finne verdien og lærdommen også av det du opplever som utfordrende?

Jeg opptatt av hvordan vi kan bygge oss sterke innenfra ved å være gode med oss selv. Enkelt og greit! Og ofte også litt vanskelig..

Jeg drives av å sammen finne veien  frem til klarværs-bildet ditt. Til det å erfare større innsikt og bevissthet om hva du ønsker, hva som er viktig for deg, hvor du vil og hva som skal til for å komme dit. 

For svarene har du inne i deg. Noen ganger trenger vi bare å gi dem rom til å komme frem.

Å jobbe med deg selv i bevegelse, gjerne også i frisk luft og natur, kan tilføre noe ekstra! Når du beveger kroppen, beveger du også tankene.år. Når du er i naturen aktiverer du sansene, nesten automatisk. De sansene som er med å skape opplevelse våre. Så når du ønsker utvikling, hvorfor ikke spille på lag med de hjelpemidlene du har i og rundt deg?

Min tro er at gode kilder til endring kommer når vi jobber helhetlig, i samspill med tanker og følelser, kropp og sjel.

Og når vi forener det som finnes av kunnskap og mestringsverktøy for personlig vekst med det du allerde har i deg. Med dine svar, din reise og din drivkraft.

Min bakgrunn

Jeg startet min reise med en bachelor i Markedsføring fra Handelshøyskolen BI, Oslo. Her gikk jeg ut som beste student i mitt kull og fortsatte videre i næringslivet, hvor jeg jobbet blant annet med prosjektledelse, kommunikasjon og administrasjon. Inntil livet ville meg noe annet og helsen sa stopp. Kursendringen lærer meg mye! Blant annet at:

Du kan komme langt på ren vilje.. Og så kommer du enda lenger!

For ja, å være «flink» eller å ha driv, ståpå-vilje,  være målbevisst om du vil, det er verdifulle egenskaper. Kanskje har du opplevd at det er nettopp de egenskapene som har hjulpet deg å oppnå mye av det du har ønsket deg til nå?

De har en viktig verdi, samtidig som de også kan få sine minussider. Og noen ganger kan disse minusene bli flere enn plussene og begynne å gå på bekostning av deg selv, helsemessig, i jobben, i relasjonene dine… Selv opplevde jeg «plutselig» at alt det som hadde «vært meg; helsen, kapasiteten, strategiene mine, tankene, følelsene, verdiene og overbevisningene jeg hadde hatt, de «fungerte» ikke lenger. Det meste ble snudd på hodet – og tilslutt innenfra og ut. Heldigvis! For da fikk jeg erfare hvordan det ble annerledes når fokuset  snudde fra å ha driv utenfra til å finne drivkraft innenfra. Hvor mye lenger jeg kom da!

I 2015 startet jeg min coachutdannelse på avansert nivå. Jeg tror på å ta eierskap og se mulighetene i vår egen helse og eget liv. Både når vi er i balanse og når livet og helsen møter prøvelser. Derfor ble coaching min vei.  Utdannelsene mine er tatt ved Nordic Coach and NLP Academy (NOCNA). Herfra jeg har jeg følgende sertifiseringer med internasjonale CPD-poeng:

NLP Professional coach
Helse- og frisklivscoach
NLP coach & Business coach
NLP Practitoner og Master Practitioner
Mindfulness instruktør 

NOCNA er akkreditert av den uavhengige organisasjonen The Association of NLP (ANLP) og er den første utdanningsinstitusjonen som startet med NLP- og coachingkurs her i Norge på midten av 90-tallet. 

Nå driver jeg Din drivkraft AS, hvor jeg er så heldig å få bistå og tilrettelegge for menneskers utvikling og vekst på den måten som ligger mitt hjerte nærmest; innenfra og ut. 

Jeg er medlem av Norsk Forening for Coaching og NLP, MNFCN, og er underlagt foreningens etiske regelverk. Du finner meg også som registrert utøver i Alternativregisteret.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg!

 

Jeg tror at vi mennesker hele tiden lærer og hele tiden er i utvikling. Jeg er ydmyk og entusiastisk over å få være din støttespiller på din unike reise, innover, videre og frem.