Jobbe sammen?

Hva er viktig for deg når du skal finne din coach og sparringspartner?

Ønsker du en støttespiller som bistår deg i å bygge din egen trygghet og styrke innenfra? 

En som stiller spørsmål slik at du kan finne svarene og løsningene du trenger, og som du selv kjenner eierskap til? 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for en uforpliktende liten førsteprat. Kanskje vil du vite litt mer om hvordan jeg jobber? Og finne ut om coaching er det rette for deg nå? 

Her er noen referanser fra klienter jeg har vært så heldig å få jobbe med, hvor de trekker frem hva de har likt best med samarbeidet vårt. 

Nedenfor finner du en oversikt over  tilbud og tilhørende priser.  Jeg gleder meg til å snakke nærmere med deg.

Enkelttime voksen 60 min
inne eller ute

 
kr 690,-

Enkelttime barn og unge 60 min 
inne eller ute

kr 600,-

Anbefalt oppstart:

Oppstartstime av 90 min +
4 timer av 60 min

 

kr 3300,-

(kr. 600,- pr. time) 
For at du skal få best mulig utbytte av arbeidet vil det være fordelaktig for deg å gi deg selv en god start på prosessen din. Oppfølging over tid kan hjelpe deg med dette. I oppstartsmøtet vil vi finne de beste rammene og forutsetningene for å hjelpe deg i den retningen du vil Vi sorterer, setter mål og staker ut den kursen du opplever vil ha størst positiv effekt for livet ditt, her og nå.


Pakker av 5 eller 10 timer


Ta kontakt

Verdicoaching
3-4 timer

Verdiene dine er ditt indre kompass. Verdier  er det som er viktig for deg og det du trenger for å ha det bra og trives. Verdier driver deg og gir deg motivasjon over tid. De er også kriterier du bevisst eller ubevisst bruker for å evaluere om noe er bra eller ikke så bra for deg. Likevel er de aller fleste av oss ikke særlig bevisst verdiene våre i hverdagen. Hva kan skje om du begynner å bli tydeligere på hva du navigerer etter og hva som er viktig for deg? Verdicoaching er en kraftfull og bevisstgjørende prosess, hvor vi dedikerer tid til akkurat dette. Ta kontakt med meg om du har spørsmål eller vil komme i gang med å utforske dine verdier.

Til orientering: 

Helsecoaching er fritatt for merverdiavgift, for både voksne og unge. Jeg vil derfor informere om at coaching som typisk omhandler næringslivsrelaterte temaer (coaching i bedrift, av team og medarbeidere) eller utvikling av egen virksomhet er mva-pliktig. 25% mva vil derfor komme i tillegg til prisene som er oppgitt her. Ta gjerne kontakt med meg dersom du har spørsmål i den forbindelse.