Bærekraftige mål

En drøm skrevet ned med en dato            er et mål. 
Et mål delt ned i steg blir en plan. 
En plan støttet med handling
gjør drømmen din til virkelighet!

Å jobbe med mål er kan være en kilde til inspirasjon, kraft, energi og styrke! Mål kan både vekke inspirasjonen, gleden, tilliten og handlekraften din. Jeg skriver «jobbe med mål,» for det å sette seg mål som også bygger deg sterk fra innsiden og gir deg drivkraften du trenger for å gå hele veien– ja, det kan være en kunst. Det fine er at å sette gode mål er noe vi alle kan lære, og også kan bli veldig gode på!

Ofte har vi mennesker dessverre nok erfaring med å være strenge med oss selv og det vi «ikke får til» og «gjør feil» når vi har satt oss mål vi «ikke lykkes med». Mål vi ikke har nådd. Enda. 

Hva kan skje om du snu dette med mål litt «på hodet?» Om du begynner å sette mål fra innsiden og ut? Mer fri fra forventninger og hva vi føler vi burde, må, eller skulle vært, hatt og gjort? 

Kanskje opplever du da å få mer i retur? Å få mer energi tilbake? Kanskje finner du en litt annen og dypere drivkraft og mening?

Å sette seg mål er også en gylden mulighet til å lære mye om deg selv. Om hva som driver deg, de underliggende behovene det er viktig for deg å ha i livet ditt og hva som skal til for at du lykkes på en måte som er god for deg og de rundt deg. Kanskje møter du også på de begrensende tankene, følelsene, troen og overbevisningene som på sin finurlige måte har klart å lage knuter på tråden og holde deg tilbake tidligere? 

«Uansett hva du tror du er, så er du alltid mer,» sies det. Spennende, ikke sant? Gode mål kan hjelpe oss til å leve fra hjertet, til å se klarværsbildet og til å gjøre de handlingene vi ønsker for å styrke helsen, både mentalt, emosjonelt og fysisk. Mål er rett og slett en energikilde.

Er du klar for å sette deg mål og intensjoner på en helhetlig måte som også styrker deg fra innsiden? 

Hjertelig velkommen til målsettingsworkshop mars/april ’19

Klokkeslett:  18.00 – ca. 21
Sted: City Syd Klinikken, Varnaveien 40 B, Moss
Pris: 450 kr
Gave: Ved påmelding får du tilsendt et refleksjonsark som bistår deg med bevisstgjøring av dine personlige verdier. Verdiene er det som driver oss og motiverer oss og er viktige å ha god innsikt og kjennskap til når vi jobber med mål.
Påmelding/spørsmål: christine@dindrivkraft.no/Privat melding via facebooksiden Din drivkraft.

Dette er en workshop for deg som:

  • ønsker å gi deg selv tid og rom til å bevisstgjøre, gi slipp og manifestere intensjoner, mål og handlingsplaner for tiden foran deg.
  • vil legge energi og kraft i målene dine på en måte hvor du inkluderer hele deg

Du vil få:

  • innsikt i støttende og ressursfylte måter å jobbe med mål på, og gjøre dette i fellesskap med andre
  • mulighet til å skape bærekraftige mål og din egen handlingsplan som styrker deg innenfra
  • en fysisk øvelse og et mentalt verktøy som kan hjelpe deg å gi slipp på det du ikke lenger ønsker å bære med deg, her og nå. Disse verktøyene er verdifulle å bruke i hverdagen slik at du kan hjelpe deg selv å gi slipp fysisk, emosjonelt og mentalt når du måtte trenge det på veien frem til målet ditt.
  • integrere målet ditt i deg selv ved hjelp av kraftfulle veiledede prosesser.

For å støtte deg selv best mulig i prosessen, anbefaler jeg å ta men en vannflaske og å ha på deg behagelige klær. Den fysiske øvelsen bidrar til aksept og å gi slipp. Øvelsen er noe alle kan gjøre og tilpasses deg der du er. Vi vil også være en liten stund utendørs rundt bålpanne, så ta gjerne med en varm jakke.