Å finne ditt klarværsbilde

Du vet den følelsen når det slipper? Nå tåken letter? Når du kjenner at brikker faller på plass? Du ser klart. Kjenner deg fri. Tankekaoset, stresset, spenningene og usikkerheten blir erstattet med ro, trygghet, visshet og handlekraft. Du vet hva du vil gjøre. Du vet hvor du er på vei, hva som er riktig for deg og hva du trenger. Du har funnet svaret du lette etter, i deg selv. 

For meg beskrivelser dette opplevelsen av å finne «klarværsbildet». Det å finne tilbake til verdien, meningen og drivkraften som gjør deg sterk fra innsiden, OG de nødvendigvige stegene for å komme dit. Denne erfaringen og veien frem hit, er kanskje noe av det mest meningsfylte med å benytte hjertestyrt coaching og NLP i egen utvikling.

Coaching og NLP som metode og fagfelt har en rekke kraftfulle forsknings- og erfaringsbaserte mestringsverktøy og tilnærminger som gir deg 

mulighet til å lage deg DITT eget «verktøybelte.»  Din egen samling av teknikker og hjelpemidler du kan ta med deg i hverdagen. Og som du vet kan hjelpe deg med å bygge deg sterk fra innsiden når du bruker dem med hjertet. 

Som coach er jeg opptatt av å tilrettelegge for prosesser hvor vi involverer hele deg – både kroppen, ditt bevisste og ubevisste sinn, og sjelen. Jeg er opptatt av at endring kan være gøy og at du selv kan erfare å finne svar og blir inspirert til bevisstgjøring, eieransvar, læring og handling – i egenkjærlighet.

Hva vil skje når du finner ditt klarværsbilde? Hvordan vil det påvirke hvordan du setter deg bærekratige mål? Hvordan du møter følelsene dine? Og hvordan kan det bistå akkurat deg til å leve i tråd med deg selv, fra hjertet?

Du har allerede evnen til å finne klarværsbildet ditt! Og jeg brenner for at du skal finne din vei, innenfra og ut. Ønsker du noen å sparre med for å hente det frem? Eller har du spørsmål?