For en glad lørdag!

Tiden flyr! Her kommer endelig en liten oppsummering fra en tvers igjennom herlig samling med «Sterk fra innsiden for barn og unge.» Jeg har gledet meg veldig til å dele, for dette var virkelig en stor gave! Så her kommer et lite innblikk fra noe av det vi var innom i tiden vi hadde sammen denne helgen.

Noe av det beste med disse samlingene er hvordan det som for meg er «livsviktige» temaer som pust, selvfølelse, innsikt i egne ressurser, stryker, verdier og mål kan gjøres så morsomt, inspirerende, lekent og GØY! 

Vi har hoppet, svevd på skyer, sett på hverdagen vår gjennom ulike briller og klatret måltrapper. Ballene med styrkespørsmål satte igang mange så fine samtaler og refleksjoner, og hver og en har satt ord på noe de vil styrke og jobbe med i egen hverdag i løpet av kurset. Vi har lest historier, vært på avspenningsreiser, og hele tiden skiftet mellom å være i aktivitet og å hvile. Det i seg selv er en evne og en balanse vi vet er så viktig.

Det er så herlig å se hvordan de unge naturlig bobler over av ideer, løsninger, kreativitet, og bare ER. 

Å få bidra til å holde dører åpne til svarene og løsningene i oss selv, dele gaven av hvile og avspenning og lage skattekister og verktøykasser de unge kan ta frem i møte med hverdagen, det er en av de største gavene som finnes.

Jeg sitter igjen med så mye inspirasjon, glede, entusiasme og om mulig enda mer takknemlighet over å få holde slike samlinger. En drøm som plutselig og endelig er her! Tenk det..

Det aller beste tegnet var at ungene synes det var aaalt for lenge til neste samling! Så nå gleder vi oss til fortsettelsen alle sammen. Jeg holder på å planlegge nye samlinger fremover. Kanskje du eller dine vil være med? Send meg en e-post på christine@dindrivkraft.no, så blir du av de første som får mer informasjon.

Vil du lese mer om samlingene og barne- og ungdomscoaching, klikk her: https://www.dindrivkraft.no/coaching-nlp-og-helse/barne-og-ungdomscoaching/