Hva lengter du etter?

I dag er det 3. søndag i advent. En søndag i takknemlighet for lengsel, håp og glede.

Hva betyr lengsel for deg? Hva lengter du etter?

For meg ligger det mye kraft i lengsel og hvordan lengsel kan gjøre oss bevisste, skape bevegelse og på den måten bistå oss til å stå enda sterkere i oss selv. Fra innsiden og ut. Derfor valgte jeg å dele adventsposten som et blogginnlegg denne søndagen.

Fordi: Hva om det du lengter etter kan gi deg verdifull indikasjon og signaler om hva som er viktig for deg? 

Ta gjerne et lite minutt og kjenn etter eller se for deg hva det du lengter etter forteller deg om hva som er viktig for deg, her og nå. Det du lengter etter, hva gir det deg? 

Hva om det du lengter etter også kan gi deg verdifull informasjon om hva du ønsker og drømmer om? Om hva og hvor du vil? Om det er til ro, trygghet, kjærlighet til deg selv, balanse, tillit, frihet, fred…eller noe annet.

Lengsel kan også være en potensiell drivkraft og inspirasjon til målene våre. Kanskje en drivkraft til å akseptere, lytte, velge på nytt, handle og bevege oss videre.

Hvordan møter du det du lengter etter?

Min opplevelse er at når vi ser lengsel, håp og glede SAMMEN. Når vi forbinder det vi lengter etter med innsiden vår, med hjertet, intensjonene og verdiene våre – da kan lengsel lettere være en drivkraft som hjelper oss fremover på en fredfull og tillitsfull måte.

Et alternativ er å bevege seg mot det en lengter etter ved å stadig «ta seg sammen,» være flink, «jage» eller styres av alle «må, burde og skulle..» 

Har du, som meg, prøvd begge måter? Eller kanskje den ene måten litt mer enn den andre? Det
 hjelper det oss i alle fall til å kunne gjenkjenne, stoppe opp og velge på nytt hvilken energi vi velger å legge i det vi gjør. 

Så, hva forteller din lengsel deg i dag? Hvordan ønsker du å bruke det du lengter etter til noe positivt for deg og de rundt deg? 

Takk for at du tittet innom! Jeg ønsker deg en fredfull adventssøndag og gleder meg til en ny uke førjulsuke. 

Hjertelig hilsen Christine

PS. Har du noe du ønsker å sortere i, gi plass til eller gi slipp på før det nye året er her? Eller kanskje sette nye intensjoner fra innsiden for 2019? Jeg har noen få ledige åpninger igjen før jul og går gjerne veien sammen med deg.