Takk oktober.
Hei november!

Slutten av en måned og starten på en ny er en fin anlending til å oppsummere, evaluere og sette ny kurs. Her er en månedsoppsummering fra meg, med mye spennende i «loopen.»

Oktober har vært en innholdsrik måned, fylt med mange nye møter, aha-opplevelser, nydelige samtaler, nye samarbeid og ny lærdom. Resultatene av møter og jobbing i kulissene vil vise seg allerede i november og desember. Jeg gleder meg til å dele mer!

Stadig klyper jeg meg også i armen over at det som i mange år har vært en drøm nå bare blir mer og mer virkelig! Jeg kjenner like stor takknemlighet for hvert eneste møte, både med nye mennesker og med dere som ønsker å komme tilbake.

 

Tre fine ting

Utklipp fra Moss-Avis 13.oktober
Tilbakeblikk i Moss Avis

I midten av oktober ble jeg kontaktet av Moss Avis som ønsket en prat med meg med utgangspunkt i min egen reise opp til her jeg er i dag. En liten prat endte som et lørdagsportrett i avisen 13. oktober. Det ble en personlig vinkling hvor mitt ønske mest av alt var å få frem at det også kommer mye godt ut av slike stopp på veien – og hva det kan gi å styrke seg selv fra innsiden i en tid hvor «alt» er viktig. 

Artikkelen ligger som betalt innhold på moss-avis.no. 

Kaffeavtaler og tekopper

Et høydepunkt i oktober jeg er veldig takknemlig for, er alle de fine og samtalene over en kaffe- og tekopp som har kommet til. Takk for så mange inspirerende, lærerike, givende og ærlige møter, med mye spennende handling å følge opp videre.

Hver av disse møtene har også ekstra verdi fordi de minner meg på kroppens og hjernens fantastiske evne til å reparere og styrke seg selv. I tiden etter sykdom, virusinfeksjoner og møtet med «veggen», var det veldig uvant at jeg i lang lang tid rett og slett ikke tålte inntrykk og stimuli som dette. Uansett hvor hyggelig eller positivt det kunne være. Så i tillegg til å ha åpnet opp for nye muligheter, innsikter og inspirasjon har møtene også minnet meg på hvor viktig det er å stoppe opp og legge merke til de små fremskrittene, som er der hele tiden bare vi  velger å se dem. 

Blogg

Endelig er bloggen oppe! Her vil jeg dele tanker, refleksjoner, helt sikkert også noen «brannfakler» og inspirasjon, innsikt og nye perspektiver rundt det å styrke seg selv fra innsiden. 

Er det noe du kunne tenke deg å lese mer om eller er nysgjerrig på, så blir jeg veldig glad for å høre fra deg!

Tre ting å glede seg til

Mestringskurs for barn og ungdom

I løpet av november vil jeg være ferdig sertifisert kursholder i mestringskurset for barn og ungdom, NOCNA Future, i regi av Nordic Coach and NLP Academy. Mer info kommer!

Ta gjerne kontakt om du er nysgjerrig på om dette kan passe for deg eller noen du er glad i.

Nytt samarbeid 

Jeg føler meg veldig heldig og takknemlig for et nytt samarbeid som har vokst frem og virkelig tatt form den siste tiden. Jeg gleder meg til å dele mer om hvor veien går om ikke så lenge.

Tips og inspirasjon til deg

I løpet av november vil jeg også starte opp med å dele gratismateriale og små tips og råd om det å bygge seg sterk fra innsiden. Disse tipsene kan du blant annet få tilgang til ved å registrere deg på nettsidene wwwdindrivkraft.no. Mer info kommer. Følg gjerne med! Jeg gleder meg!

Tre mål for november

Planlegge 2019
Som jeg gleder meg! Jeg er heldig som har lært mye om å lage gode mål og konkretisere de ned i støttende og styrkende handlingsplaner. Da kan veien også blir en del av målet! November blir en viktig planleggingsmåned for meg. Det krever en innsats, og er likevel noe jeg ser frem til!
Bøker

I oktober bestemte jeg meg for å sette av mer tid til  å lese da det dessvere har blitt prioritert bort over en periode. Bare noen få minutter hver dag kan virkelig gi så mye! Med  mål om å lese noen få sider hver kveld, ble brått én bok fullført denne måneden. Neste bok ut for november er «Ungdomscoaching» av Mia Börjesson og Petra Røise, som jeg også har vært på kurs med denne uken. 

 Et lite steg hver dag..
..er det jeg vil fokusere på i november. Å gjøre en liten forbedring hver dag, ta ett nytt  steg i et prosjekt, gjøre en oppgave som bringer meg videre, eller gjøre én ting bittelitt bedre enn i går. 
Små steg over tid er med på å gi mestring, glede og motivasjon som varer.
 
Hva er dine ønsker for november? 
Ønsker du noen å sparre med?